Kryptohval akkumulerer stille disse seks kryptoaktiva midt i Bitcoin Breakout

Kryptoinvestorer med høy nettoverdi henter stille penger i seks kryptoaktiver blant Bitcoins siste prisstigning.

Alle de seks eiendelene er bygget på Ethereum, og mengden av hver av de beste hvaladressene som ikke er utvekslet, har nådd ett års høyde den siste uken, ifølge analyseselskapet Santiment.

“Med de fleste øyne på Bitcoins markedspris mellom $ 12 700 og $ 13 300, har hval fra mange respektive ETH-baserte altcoins lagt til sine ikke-bytteposer. ETH, LINK, REN, ELF, KNC og ZRX er blant de som nylig har nådd ett års høyder. ”

Ethereum handles til $ 389,81 i skrivende stund, ifølge CoinMarketCap. Det er nede fra 2020-høyden på $ 487,21, som ETH nådde i august akkurat da desinfiserte finansprosjekter (DeFi) eksploderte.

Santiment sier at den nest største kryptoen for tiden viser bullish og bearish beregninger samtidig.

“Det er gode nyheter og dårlige nyheter for Ethereums søken etter å overgå prisbarrieren på $ 420.

Den gode nyheten er at gruvearbeidere ikke selger, og det er en stor økning i nye ETH-adresser som blir opprettet, og eksisterende adresser har vist en økning i aktivitet. Den dårlige nyheten er at sosial følelse grenser til euforisk territorium, og daglige aktive innskudd har hoppet på en stor måte. ”

De andre fem populære altcoins blant hval har heller ikke nådd nye høyder i løpet av den siste uken, og har sett variert prishandling de siste sju dagene.

LINK er opp 7% på uken, REN er nede 14%, ELF er nede på 0,4%, Kyber er nede på 7,4% og ZRX er nede på 9,4%.