Der er mere i Bitcoin Options historie!

Markedet for kryptoderivater var stort set vellykket i 2020. Mens Bitcoin Futures har været i rampelyset meget på grund af CMEs vækst, stjal Bitcoin Options showet med dets ensartede løbetur i løbet af 2020. Imidlertid går dets forstørrelse ud over det normale interesse hos handlende, hvor andre faktorer også spiller en vigtig rolle i processen.

Ifølge Deribits seneste institutionelle nyhedsbrev var den samlede nominelle omsætning i 2020 $ 211 mia. Og samlede alle kontrakter og mønter

Bitcoin Optionsomsætningen var tæt på $ 180 – $ 190 milliarder. Det registrerede en stigning på 82% fra 2019, et fund, der demonstrerede stigningen fra år til år i sektoren.

Bitcoin gendannede hurtigt, og efter sin 3. halvering steg BTC igen til 5-cifret værdi på $ 10.000. Q3 2020 hentede noget af sin damp, og derefter lagde Q4 det bedste kvartal i Bitcoin Options markedshistorie.

Selvom prisen på Bitcoin gjorde noget i derivatindustrien, er en anden fordel ved Options over Futures tilgængeligheden af ​​ekstra data. Valgmuligheder giver mulighed for at udnytte den kollektive stemning ved hjælp af Implied Volatility.

Underforstået volatilitet for optioner på Bitcoin- markeder har et U-formet mønster eller “volatilitetssmil” skævt. Det indikerer, at optionernes volatilitet forbedres, når optionen bliver meget i pengene eller ud af pengene. Et sådant datasæt giver handlende mulighed for at estimere markedets kollektive stemning, hvad enten det er bullish eller bearish.

Ethereum Options holdt fortet, da Bitcoin var nede

Selvom det udelukkende er baseret på spekulation, er det ubestrideligt, at ETH Options holdt de handlende på markedet, når Bitcoin ikke kunne generere massiv prisbevægelse, og i forlængelse heraf Aktivitetsaktivitet. Under Ethereums rally i august overgik faktisk ETH Options-kontraktvolumener Bitcoins, da verdens største altcoin tiltrak bedre resultater.

Det hele gik dog til sidst, da disse handlende forblev i rummet, da Bitcoin registrerede sin næste etape op på markedet.